Återupptar bloggandet nu efter sommaren

Jag har varit väldigt väldigt dålig på att uppdatera min blogg under sommaren. Men nu i höst ska jag återuppta det igen, och ska försöka hinna uppdatera den någorlunda ofta.

Min sommar har mest bestått av att jobba men har även haft tid att umgås med mina vänner. Förutom grillkvällar och musicquiz på harrys blev det en sväng till Öland då Hultsfredsfestivalen blev inställd. Vi var ett gäng som åkte till Klintacamping i Köpingsvik, var underbart väder så det blev en del solande och badande. Men vi hyrde även cyklar en dag och åkte in till Borgholm för att äta på resturang och gå till en pub.

En helg var jag och hälsade på min syster i Göteborg (hon flyttade dit igen efter att ha fått jobb strax efter midsommar). Vi var ute och åt en kväll och tog det lugnt. Vi spenderade 1½ dag till shopping vilket mest bestod av att hitta en klänning till mig för ett bröllop som vi var på i lördags. Men jag hoppas att jag kan åka och hälsa på syrran och Jörn någon gång om inte allt för lång tid.

I lördags så gifte sig en barndomskompis till mig. Dagen började med att jag vaknade av väckarklockan halv 5 på morgonen, då stod det dusch, sminkning och lite annat på schemat, innan jag blev hämtade av brudens mormor och morfar kl. 7. Det bar iväg mot Läkö slott, men stannade till i en sommarstuga som brudens familj lånade för att fixa iordning oss lite före. Vigseln var jätte fin, och dem hade valt jätte fina låtar till varandra som framfördes i kapellet. Efter vigseln var det bröllopsfest på en herrgård utanför Skara. Var otroligt roligt att jag fick vara med på deras stora dag och ett stort grattis till Charlotte och Erik ännu en gång :)

Idag var första skoldagen för detta läsåret, vilket är början på mitt sista läsår på universitetet. De två kurserna vi påbörjade idag kommer nog bli väödigt intressanta, och jag hoppas att den tredje kursen också kommer vara det :) Jag fick även reda på att jag klarade Optimeringstentan jag gjorde i fredags, känns väldigt skönt :)

Ha det bra,
Kram

RSS 2.0