Klassfest, halloweenfest och en hemmakväll

Efter snart 2½ år på universitetet är det dags för klassfest, kanske är på tiden att det händer? Ska bli kul i alla fall :) Alla tar med sig lite tilltugg och vem vet det kanske blir utgång. Fast känns inte som ett måste för imorgon är det halloweenfest på trappen som gäller, så man lär nog dansa tillräckligt då :) Och på söndag kommer Maria och Ellinor hit för att laga lite mat och kanske kolla på film. Så denna helg kommer vara helt pluggfri, vilket känns otroligt skönt :)

Ullared och mitterminskravall

Förra veckan var jag hemma i Vimmerby mellan tisdagen och lördagen. Det blev lunch med Sofia och My på tisdagen och på kvällen gick jag och Sofia på bio och kollade på Himlen är oskyldigt blå. Den var helt okey, finns bättre filmer men den hade sin charm.

I fredags åkte jag och mina föräldrar en sväng till Ullared. Vår färd startade strax innan kl 6.00 på morgonen för att avslutas ungefär runt kl 23.00. Så när vi kom hem var vi grymt trötta. Det blev en del shoppande och gjorde av med strax över 2000 kr. Det blev bland annat gardiner, hantlar, underkläder, glöggmuggar(äntligen, har letat i 2 år nu, så hade bestämt mig för att inte åka därifrån utan glöggmuggar) och lite annat smått och gott.

I lördags bar det av hem till Norrköping igen för att senare på kvällen gå på kravall. Det första som händer är att tåget är ersatt med buss till Linköping, och det visade sig även att bussen var 1 timme sen. Men efter lite om och men kom jag upp till Norrköping och började städa inför förfesten. Sen var det bara att ta på sig den fina overallen och invänta folket. Det blev en riktigt lyckad kväll :) Blev dock att vi var på trappan väldigt länge, från kl 23 till 03, inte ofta man är på krogen så länge. På väg hem bestämde sig jag och Maria att gå till McDonalds för lite fyllemat, och gott var det. Så kvällen var inte hemma och i säng fören halv 5, men har man kul så :) Var dock väldigt seg i söndags när klockan ringde kl 10. Men så är det när man måste plugga. Mötte senare även upp några kompisar i skolan för att plugga i några timmar.

Idag har vi haft halvtidspresentationer för ett projekt. Alltid lika kul när man kommer till seminariet och upptäcker att det tydligen fanns instruktioner för hur redovisningen ska gå till, och man har inte alls gjort på det sättet. Som tur var hade vi redovisning näst sist och han därför fixa till det på rasten :)

Idag var jag även och hämtade en inlämningsuppgift i kursen Teknik och logistik, gissa om jag blev förvånad när det visade att jag fick en 5:a. en 5:a. Jag kan om jag bara vill :) På den första inlämningsuppgiften fick jag en 4:a. Så det lutar väldigt mycket åt att jag kommer få en 4:a i slutbetyg. Beror nog på hur de andra två inlämningsuppgifterna har gått, men jag är rätt positiv ändå, är alltid trevligt att få ett högre slutbetyg än en 3:a.

På fredag är det dags för klassfest, vilket ska bli väldigt roligt. Vi har knappt gjort något tillsammans alla (eller iaf de flesta) från klassen, så är väl på tiden att det händer. Men det kommer nog bli en rätt lugn kväll för på lördag är det Halloweenfest på Trappan, så man måste ju vara pigg tills dess.

Hoppas veckan går fort så att det blir helg snart :)

Äntligen helg

Den här veckan har jag haft fullt upp med en massa plugg, är dock inte riktigt klar än ska skriva en rapport tills på måndag. Ska skriva lite nu och så får det bli söndag natt, ovanligt? Ne inte så värst, är nog expert på att skjuta upp pluggandet. Idag hade vi en dugga i hållbara logistiksystem, den kändes helt okey men man vet aldrig hur läraren rättar, så får helt enkelt vänta tills nästa vecka på resultatet.

Ikväll blir det middag med några vänner hos Anders. Vet inte vad han ska laga för gott, men spännande att se vad det blir. Jag ska i alla fall stå för vinet, så blir en sväng till systembolaget innan jag går dit. Det var en bra uppgift till mig då jag inte är någe vidare bra på matlagning :D

Imorgon blir det att åka upp till Charlotte i Örebro med mamma, Ulla och syrran. Det kommer bli shopping och middag på resturang, så får vi se vad mer det blir, kanske bio. Är i alla fall som vanligt skönt att komma iväg lite :)

Ha en bra helg :)

RSS 2.0