Två halloweenfester, höstmarknad och en syster med pojkvän på besök

Är ett tag sen jag skrev på bloggen. Sen dess har det varit en klassfest, två halloweenfester och en tjejkväll. 29 okt var det klassfest, vilket var väldigt trevligt. Var väl på tiden efter snart 2½ år i samma klass? Kvällen efter var det Hallowwenfest på Trappan. Den kvällen började med förfest hos mig, vilket även två kompisar hemifrån kom på för de skulle på Sabaton samma kväll (lite avis, men men, valde en kväll på trappan istället). Det blev en riktigt lyckad kväll med lagom mycket dricka så man var på topp hela kvällen :) Blev mycket prat med många härliga människor och som alltid på trappan ägnades mycket tid på dansgolvet. Kommer verkligen sakna festerna på trappan när det är dags att säga hej då till studentlivet och fortsätta ut i arbetslivet.

Förra helgen begav jag mig mot Vimmerby för att spendera fredagskvällen med 3 underbara vänner. Det blev en vin, kex och ost kväll, riktigt mysigt :) Man märker att man har mycket att prata om när man inte träffas så ofta. Tråkigt att det inte blir så ofta, men förhoppningsvis kommer de flesta på den årliga förfesten hos mig på juldagen :) På lördagen var det dags för årets andra halloweenfest och den ägde rum ute i Locknevi hos Henke. Som vanligt när det är fest där så var jag chafför för kvällen (brukar erbjuda mig så föräldrarna slipper köra). Men jag kommer komma ihåg att min syster lovat att jag ska slippa nästa gång :) Det var trevligt och alltid lika kul att träffa locknevigänget.

I söndags var jag, mamma, syrran, jörn med flera på höstmarknaden på astrid lindgrens värld. Vi valde rätt dag för var kanon väder med sol hela dagen, var t.o.m. så att man kunde sätta sig ute och ta en fika(fast så klart med varma kläder). Det inhandlades bland annat lite gott godis (ett måste), glögg och en mössa. Tror definitivt det blir kommer bli fler år man går dit :)

Efter en vecka med massa plugg så kommer syrran och Jörn hit i helgen. De kommer komma någon gång strax innan kl 10 ikväll skulle jag gissa på. Så ikväll blir det nog inte så mycket gjort utan blir nog att ta det lugnt och snacka lite osv. Men imorgon skulle jag inte bli förvånad om det blir lite shopping, har tänkt dra med dem ut till Ingelsta, så jag kan handla på ica maxi, måste passa på när någon med bil är på besök. Sen på kvällen blir det troligtvis fest och kanske till och med utgång, får se vad som händer helt enkelt.

På söndag kommer mina föräldrar hit. Så inte omöjligt att det blir en sväng på stan då också. Vi firade fars dag i söndags då vi visste att jag och syrran inte skulle vara hemma den här helgen. Men det blir nog lite fars dag firande på söndag i alla fall :)

Nu ska jag fortsätta skriva på en rapport om gränsöverskridande transporter. Lika bra att jobba på ikväll så jag slipper tänka på det i helgen, vill ju gärna vara ledig då.

Ha en bra helg!

RSS 2.0